Breadcrumb
DonostiaTIKNavigation
Eduki publikatzailea
Elikadura burujabetza Donostiako elkarte gastronomikoetan. 2017
Proiektu honen helburu nagusia da donostiarrei elikadura burujabetzaren kontzeptuari buruzko prestakuntza ematea eta horren gainean sentsibilizatzea.
Horretarako, hiru ekintza argi planteatzen dira:
- Lehenik, elikadura burujabetzaren kontzeptua ezagutzera ematea Donostiako gastronomia elkarteetako kideei, eta, horrekin, kontzientzia kritiko bat sortzea gure egunerokoan aplikatzen dugun garapen sostengaezineko ereduaren gainean.
- Bigarrenik, tresna eta esperientzia praktikoen bidez sentsibilizatzea pertsona horiek, gure inguruan dugun garapen ereduaren ordez zer beste aukera dauden ikus dezaten.
- Hirugarrenik, herritar guztiei helaraztea proiektu honetan landutako tresnak.
Donostiako Udala: | 19.653 € |
---|---|
Entitatea: |