Breadcrumb

froga

Next
generation

Etorkizuneko gastronomia
  • Turismoa
  • Emanda

DSS Gastro. Gastronomia iraunkorra eta berritzailea bultzatzea

Alde guztietatik hobetutako gastronomia: iraunkorragoa, hurbilagoa eta energia aldetik ere, efizienteagoa. Hauek dira neurririk aipagarrienak:

  • Ingurumena eta & iraunkortasuna hobetzeko moduko gastronomia izatea
  • Tokiko produktuaren balio gastronomikoa nabarmentzea
  • Energia eraginkortasun hobea izan eta energia murriztea produktu gastro-turistikoetan
  • Trantsizio digitala,turismo gastronomikoaren aldekoa
  • Esperientzia gastronomikoan oinarritutako proiektu berritzaile ekintzaileak 
  • Gastronomia eta turismo proiektuei balioa ematea
  • Komunikazioa eta posizionamendua

Proiektuaren datuak

Aurrekontuak

Emandako laguntza 2.120.000€
Proiektuaren aurrekontu osoa 2.120.000€